Sport

Kézilabda: Tatai mégis válogatott maradna (FRISSÍTVE)

Kézilabda: Tatai mégis válogatott maradna (FRISSÍTVE)

2013. április 15., hétfő
Kézilabda: Tatai mégis válogatott maradna (FRISSÍTVE)
pick_balatonfured03_tataipeter_gs

Tatai Péter meggondolta magát, és mégsem kíván lemondani a válogatottságról.

Amint azt a klub honlapja hétfő délután hírül adta, bár a népszerű "Tatus" korábban úgy nyilatkozott, ideiglenesen lemondja a szereplést a férfi kézilabda-válogatottban - mivel „jelenleg nem érdemli meg, hogy a nemzeti együttes második számú kapusa legyen” - végül a Pick Szeged csapatának hálóőre jobb belátásra tért. Miután egyeztetett

Mocsai Lajos

szövetségi kapitánnyal, abban maradtak, hogy továbbra is segíti a nemzeti együttest, amelynek következő feladata a júniusi Európa-bajnoki selejtezőn a lettek és a szlovákok elleni mérkőzés lesz.

Korábban írtuk:

A klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a játékos egyszer már évekkel ezelőtt is így döntött.

Tatai

elmondta, sem klubjában, sem a nemzeti együttesben nem kap jelentős szerepet, ezért döntött úgy, hogy nem kíván utóbbiban pályára lépni. Döntését már közölte Mocsai Lajos szövetségi kapitánnyal is, aki azt elfogadta. "Azért mondtam le a válogatottságot, mert úgy érzem, hogy jelenleg nem érdemlem meg, hogy a nemzeti együttes második számú kapusa legyek. Keveset védek, és azért, mert Tatai Péternek hívnak, ne legyek válogatott" - nyilatkozta, hozzátéve: bízik benne, hogy a teljesítményével a későbbiekben bizonyíthatja, hogy érdemes lesz a nemzeti csapatban való szereplésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.