Sport

Kézilabda: kötelező visszavágás és "duplarandi"

Kézilabda: kötelező visszavágás és "duplarandi"

2013. április 6., szombat
Kézilabda: kötelező visszavágás és "duplarandi"

A dorozsmai kézis lányok 3, a szegedi-algyőiek csaknem 4 hét után vívnak bajnoki meccset a hétvégén a női kézilabda NB I/B-ben. Az SZKKSE a Csorvásnak vágna vissza itthon, a KSZSE "duplarandira" ment a Hajdúságba és a Nyírségbe.

Marosán György

alakulata legutóbb az Inárcs-Örkény ellen játszott március közepén, s idegenben vereséget szenvedett. Emiatt aztán hazai pályán, a dorozsmai Ács Géza Tornacsarnokban szombaton 16 órakor kezdődő találkozón kétszeresen is van okuk a javításra Velky Viktóriáéknak, a másik ok apropóját a szombati vendégek otthonában elszenvedett fájó őszi vereség adja (19-28). A Békés megyeieknek ez az egyetlen győzelmük egyébként a szezonban. A mieink számára kötelező a győzelem hazai környezetben a sereghajtó ellen, s ezzel akár két helyet is előre ugorhatnak a tabellán, a 7. pozícióból az 5.-be.

A KSZSE-Algyő gárdája csaknem egy hónapnyi kényszerszünet után pénteken indult neki Északkelet-Magyarországnak.

Miklós Melinda

egysége előbb Hajdúnánáson vendégszerepelt aznap délután, s borítva a papírformát, nagy csatában 30-30-as döntetlent játszott az esélyesebb, jelenleg a 6. helyen álló hazaiakkal. Kérdés, hogy ez a csata mennyit vet ki a lányokból, hiszen szombat este 18 órától még nehezebb ellenfél feni rájuk a fogát a bajnoki címvédő Nyíradony képében. A 2. helyen álló rettegett nyírségiek nemcsak hogy veretlenek még idén, de utoljára novemberben Orosházán vesztettek pontot, vereséget pedig október végén szenvedtek a vasastól. Fel van adva tehát a lecke a KSZSE-nek, amely azonban megmutatta már korábban hogy képes bravúrokra, s ha veretlenül térne haza a csapat e hajdúsági-nyírségi túráról, az kétségkívül bravúrszámba menne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.