Sport

Kézilabda: könnyedén vágott vissza a Csorvásnak az SZKKSE + VIDEÓ

Kézilabda: könnyedén vágott vissza a Csorvásnak az SZKKSE + VIDEÓ

2013. április 8., hétfő
Kézilabda: könnyedén vágott vissza a Csorvásnak az SZKKSE + VIDEÓ

A papírformának megfelelően sima győzelmet aratott a Szeged Kiskundorozsma KSE együttese a női kézilabda NB I Keleti csoportjának szombati mérkőzésén a Csorvás ellen.

Három hét kihagyás után lépett pályára

Marosán György

alakulata az ellen a Csorvás ellen, amely az őszi, idegenbeli bajnoki megtréfálta a dorozsmai lányokat, akik előtte szeptemberben a kupában még könnyedén verték a Békés megyei alakulatot. Remek tavaszi sorozatát követően a sereghajtó ellen még annak ellenére is önbizalommal telve várhatták Aron Andreáék a mérkőzést, hogy a hosszú kihagyás után kérdéses volt, kitart-e még a tavaszi lendület, amelyre az április folyamán nagy szükség lesz. A találkozón aztán a vendégek nem tudtak komoly ellenállást kifejteni a mieinkkel szemben, akik a szünetbeli, magabiztos, ötgólos előnyüket a végére megduplázták a két gólfelelős,

Karsai Roberta

és

Aron Andrea

vezérletével, akik a hazai találatok felét jegyezhették. A papíron legkönnyebb ellenfél után a folytatásban a legnehezebb következik: a bajnokjelölt egri főiskola otthonába látogat az SZKKSE, a találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik. A további program is telis teli rangadókkal: április 27-én itthon fogadják Lehmann-Dobó Andreáék a Kispestet, majd május 4-én a Debrecen II.-t, május 12-én a Vasas otthonában vendégszerepelnek, majd jön a városi rangadó otthon a KSZSE ellen május 18-án, aztán május 25-én zárul számukra a tavasz Orosházán.

A találkozó felvételét a Telin TV április 8-án, hétfő este 18 órától tűzi műsorára.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 20. forduló:

Szeged KKSE-Chance-Exicom – Csorvási SK 33-23 (18-13)

Ács Géza Tornacsarnok, Kiskundorozsma, 100 néző. Vezette: Driszku, Ónodi.

SZKKSE:

Dobó - Grandjean 1, VÉR 5, KARSAI 9, ARON 7, Zsilák 1, Lehmann-Dobó 2.

Csere:

Szalma, Kovács (kapusok), Velky 1, Zsibrita, Huszka 3, DÁVID 1, Vadászy, Mocsári 3.

Edző:

Marosán György

A Csorvás legeredményesebb játékosa:

Popol Petra 7.

Hétméteres:

3/2, ill. 5/5.

Kiállítás:

10 perc, ill. 8 perc. Marosán György:

"Egy szimpatikus, jól felkészített, azonban más célokért küzdő csapatot sikerült legyőznünk. Eddigi tavaszi szereplésünkből önbizalmat merítve készülünk az előttünk álló hegy megmászására."

A mérkőzés felvételét megtekintheti a Telin TV-ben április 8-án (hétfőn) 18 órakor.

Az öt gólig jutó Vér Vivien és Marosán György vezetőedző értékelnek a SZEGEDma TV HD-videóján!

http://www.youtube.com/watch?v=xPGB-2dPkpk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.