Sport

Kézilabda: eladott labdák, elajándékozott két pont Algyőn

Kézilabda: eladott labdák, elajándékozott két pont Algyőn

2013. április 30., kedd
Kézilabda: eladott labdák, elajándékozott két pont Algyőn
kszse_inarcsorkeny01

Gólzáporos meccsen maradt alul vasárnap, hazai pályán a KSZSE-Algyő NB I/B-s női kézilabdacsapata.

A masszív csapat benyomását keltő Inárcs-Örkény olykor meglepő eredményeket produkál a szezonban, a KSZSE-Algyő így is szerette volna begyűjteni a két pontot ellenük. A szegedi-algyői lányok továbbra is tartalékosan voltak kénytelenek pályára lépni, javarészt a Szent István SE Építők otthonában elszenvedett sérüléshullám miatt. Rengeteg eladott labda, szellős védekezés jellemezte az első 25 percet, majd huszáros hajrával Miklós Melinda tanítványai felzárkóztak 3 gólra félidő végén. A hazai lányok a második játékrészben mindent megpróbáltak 22-24-re fel is kapaszkodtak, ám ekkor megint ajándéklabdákat adtak a vendégeknek és ziccerek sorát hagyták ki. Érzékelhető volt, hogy nem véletlenül gyűjtött 17 ponttal többet az Inárcs-Örkény eddig - elméletileg 32 lőtt góllal lehetne meccset nyerni, de 39 kapottal nem... A 11. helyen álló KSZSE legközelebb a sereghajtó Csorvás otthonában lép fel szombaton 15 órától.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 22. forduló:

Kézilabda Szeged SE-Algyő - Inárcs-Örkény KC 32-39 (16-19)

Algyő, Fehér Ignác Tornacsarnok, 100 néző. Vezette: Kiss Z., Kuklis.

KSZSE:

Répás- DRAXLER 9, Forgó 9, Homoki 3, Hódi Sz. 4, Szécsi 2, Dr. Deák 2.

Csere:

Almási (kapus), Farkasinszki, Speth, Sebők, Debreczeni, Német 3, Deák.

Edző:

Miklós Melinda.

Hétméteres:

5/4, ill. 7/6.

Kiállítás:

4 perc, ill. 2 perc. Miklós Melinda:

"Ismét elszalasztottunk egy lehetőséget, hogy megszerezzük a még hiányzó létfontosságú 2 pontot. Készülünk a hétvégi, sereghajtó Csorvás elleni alsóházi rangadóra."

Junior mérkőzés:

Kézilabda Szeged SE – Inárcs 47-21 (24-11)

KSZSE:

Kürti – Speth 7, Deák 13, Sebők 5, Szécsi 8, Farkas 5, Simon.

Cserék:

SZÁNTÓ, Horvát (kapus), Sevaracz 1, Koltai 4, Rácz 1, Szemenyei 3. Miklósné Kocsis Éva:

"A kemény szerdai OSB mérkőzés után, egy könnyebb bajnoki mérkőzés következett. Mindenki játéklehetőséghez jutott, és éltek is vele a lányok. Czesznak György: Nem voltunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel, így igazi örömjátékot játszhattak a lányok, aminek nagyarányú magabiztos győzelem lett az eredménye."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.