ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Takács János

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Takács János

2013. április 8., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Takács János

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Takács János

a Deák Ferenc Gimnázium tanulója és speciális spanyol szakon van. Kedveli a sulit, az egyik legjobb iskolának tartja Szegeden. Zsombón él, ami közelebb áll a szívéhez, mint Sun City. Bár gondolkozik azon, hogy ha felvennék ide, az egyetemre – azt még nem tudja, hogy pontosan milyen szakra jelentkezne – akkor szívesen beköltözne a városba.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Aktívan sportol, jelenleg focizik. Régebben járt Thai boxra is, de az már nem fér bele az idejébe, így abbamaradt. Érdekes hobbija van, kártyatrükkökkel szórakoztatja az embereket. Szabadidejében sportol, olvas, barátaival lóg és netezik. Olvasni leginkább verseket szokott, de konkrét kedvence nincs. Édesapja kereskedő, néha hazavisz régi könyveket, versesköteteket, azok közül sűrűn megfordul több is a kezében. Partizni általában házibulikba járnak. Ő személy szerint jobban is kedveli azokat, mint a szórakozóhelyeket. Azért persze megfordulnak szegedi buli helyeken is, legtöbbször Sing Sing-ben. Egyik zsombói falunapon, ami igen csak jól sikerült számukra, felmászott egy focikapura és megpihent ott egy kicsit. Egyszer azt vette észre, hogy egyik haverja fut felé. Azt hitte, hogy fel akar ugrani hozzá, vagy le akarja lökni, ezért megijedt és olyan szerencsétlenül gördült le a kapuról, hogy valahol fennakadt a nadrágja és kiszakadt. Így búcsúzott el az egyik kedvenc gatyájától. Mesélte nekünk a 16 éves fiú.

Zenelista:

1. Tirpa Feat Mikee MyKanic – Kérdés 2. Hősök – Út a vadonba 3. Knife Party – Bonfire 4. Skrillex - First Of The Year 5. Nobody Moves & Hősök – A-Do-Gat 6. Knife Party – Internet Friends 7. Flux Pavilion Feat Childish Gambino – Do Or Die 8. Skrillex – Bangarang 9. Barbárfivérek & Tirpa & Saiid – Utcadiploma 10. Hősök – Aki Velük (Pixa Remix)

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.