ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gyuris Réka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gyuris Réka

2013. április 22., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gyuris Réka
Gyuris_Reka (1)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A szegedi Krúdy Gyula középiskola tanulója és ruházati eladó szakra jár mai Jó Arcunk,

Gyuris Réka

. A suliban nagyon tetszik neki a közösség, és az is, amit tanul. Bár azért szeretne majd tovább tanulni, viszont még nem tudja, hogy mit és merre, ezen még gondolkoznia kell. Forráskúton él, szeret ott lakni. Egy valami nem tetszik neki a faluban, hogy mindenki tud mindent, még olyat is, ami nincs. Szegedet is kedveli, már megfordult a fejében, hogy egyszer ideköltözik.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 17 éves lány szeret olvasni, elég sűrűn is szokott. Ezt tartja a hobbijának. Nem olyan rég fejezte be

E. L. James

A szürke ötven árnyalata című művét, ami egyből az egyik kedvence lett. Csak ajánlani tudja mindenkinek. Szabadidejét a barátaival tölti, internetezik, lófrál a városba, és sok filmet néz. Mindenféle stílusra vevő, kivéve talán a horror és a thriller. Bulizni a Sing Singbe és házibulikkal jár, de a szórakozóhelyeket jobban kedveli, mert ott több az ismeretlen ember, és lehet ismerkedni. Egyik jó emléke gyerekkorából, hogy autóban utaztak, ő ült hátul, és autókázás közben csokit evett. Az édesség majszolása közben – nem tudja, hogy – elaludt, és beesett az ülések közé. Eléggé meglepődött mindenki, hogy az előbb még evett, aztán hirtelen elaludt, és előregurult az ülésről. Ezen az emléken mindig jókat mosolyog.

Zenelista:

• Gustavo Lima - Balada Boa • Hardwell Feat Mitch Crown – Call Me a Spaceman • Rihanna Feat Mikky Ekko – Stay • Hősök – Út a vadonba • Pitbull Feat Christina Aguilera – Feel This Moment • Bob Sinclar – Groupie • Asaf Avidan – One Day • Jamie Woon – Shoulda • Hardwell Feat Amba Shepherd – Apollo • Nobody Moves & Hősök – A-Do-Gat

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.