Bulvár

Eljegyzési tanácsadó céget alapított, mert csalódott kérőjében

Eljegyzési tanácsadó céget alapított, mert csalódott kérőjében

2013. április 9., kedd
Eljegyzési tanácsadó céget alapított, mert csalódott kérőjében

Eljegyzési tanácsadó céget alapított egy brit nő, mert csalódott kérőjében. Sikeres a vállalkozás, bár ügyfelei zöme az eljegyzés után sem vallja be, hogy sem az ötlet, sem a szervezés nem a sajátja volt.

A 34 éves

Sam Sheppard

kezét négy éve kérte meg párja, de olyan szenvtelenül, mintha csak azt kérdezte volna, hogy kér-e pizzát. A nő ugyan nagyon zokon vette a dolgot, de azóta is együtt van a férfival, aki – a The Daily Telegraph című brit lap értesülése szerint – azt tervezi, hogy másodszor is nekirugaszkodik (feltehetően romantikusabb módon) a lánykérésnek. Ebből következőn Sheppard akkor nemet mondott, az ő ügyfelei viszont mind igenlő választ kaptak. „Idáig 100 százalékos a sikerrátám” – mondta a nő. Vállalkozása neve The Proposal Expert – Az eljegyzési szakértő. Ügyfelei között nemcsak férfiak vannak. A tanácsadói munkát azzal kezdi, hogy alaposan kifaggatja a megrendelőt apróságokról: párja humorérzékétől kezdve egészen odáig, hogy miként töltik a szombat reggeleket. Ezek után három hetet kér arra, hogy kitalálja és megtervezze a megfelelő eljegyzést. A megrendelő számos lány-, vagy legénykérő „termékcsomag” közül választhat pénztárcájához igazodón. A legolcsóbb variáció 10 fontba kerül, de Sheppard szervez 10 ezer fontos eljegyzés-meglepetést is. Maga a tanácsadás 100 fontba kerül. A szakértő az egészen vad ötleteket nem javasolja, csakis akkor, ha a pár mindkét tagja szereti a különcködést. Tapasztalati szerint pózból a legjobb a térdeplős változat, ezt szereti a nők többsége. A walesi születésű Sheppard egyébként végzettségét tekintve irodalom szakos tanár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.