Közélet

Egyetlen jelölt indul a májusi pitvarosi polgármester-választáson

Egyetlen jelölt indul a májusi pitvarosi polgármester-választáson

2013. április 12., péntek
Egyetlen jelölt indul a májusi pitvarosi polgármester-választáson

Egyetlen jelölt indul május 12-én a pitvarosi időközi polgármester-választáson, a település eddigi, független vezetője - közölte a Csongrád megyei község jegyzője pénteken, az ajánlószelvények leadási határidejének lejárta után az MTI-vel.

Sarkadi Péter

elmondta: a hat képviselői posztra heten jelentkeztek, egy jelölt a korábban feloszlott testületben is tag volt. Február elején azért oszlatta fel magát a képviselő-testület, mert négy tagja bejelentette, nem tud együtt dolgozni a polgármesterrel,

Radó Tiborral

. A településen egy éven belül a második időközi választást tartják, az előző - a polgármester lemondása miatt - 2012. május 13-án volt. Radó Tibort akkor - 2010 után - másodszor választották meg a lakosok polgármesternek, szintén egyetlen jelöltként, s ő most harmadszor is indul a posztért. A jegyző tájékoztatása szerint a valamivel több mint 1500 lakosú településen mintegy 1260, választásra jogosult adhatja le voksát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.