Bulvár

Csempészett cigarettával teli csónakot találtak a Tiszán

Csempészett cigarettával teli csónakot találtak a Tiszán

2013. április 27., szombat
Csempészett cigarettával teli csónakot találtak a Tiszán

Csaknem 29 millió forint értékű csempészett cigarettát rejtett az a csónak, amelyre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrhajója bukkant a Tisza szabolcsi szakaszán - közölte a szervezet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának rendészeti osztályvezetője szombaton az MTI-vel.

Dávid Zoltán

elmondta: a hatóság járőrhajója Zsurk térségében végzett ellenőrzést, amikor a rendőrségtől értesítést kaptak arról, hogy egy csónak halad előttük. Követni kezdték, majd egy part menti bokros részen elhagyottan megtalálták a csempészett cigarettával megpakolt, magára hagyott csónakot. A gumicsónakon 36 ezer doboz ukrán cigaretta volt, amelynek értéke csaknem 29 millió forint - ismertette a főhadnagy. A cigarettát és a csónakot lefoglalták a pénzügyőrök, az ügyben költségvetési csalás alapos gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.