Bulvár

Beismert a szegedi betörő

Beismert a szegedi betörő

2013. április 12., péntek
Beismert a szegedi betörő

Elfogtak a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy férfit, aki betöréssel, besurranásokkal és gépkocsi feltöréssel is gyanúsítható - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A 47 éves

Ö. Attila

a megalapozott gyanú szerint 2013. március 25-én tört be egy Gábor Áron utcai családi házba, ahonnan arany fülbevalót és készpénzt vitt magával. Néhány nappal később a Töltés utcán nézett ki magának egy parkoló autót, aminek kitörte a hátsó háromszög alakú ablakát, majd kiemelte az ott lévő vászontáskát. Ö. Attila kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Azt is elismerte a nyomozóknak, hogy további három besurranásos lopást is elkövetett Szeged területén a közelmúltban. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.