Bulvár

Az ágyneműtartóba rejtették a lopott biciklikereket

Az ágyneműtartóba rejtették a lopott biciklikereket

2013. április 23., kedd
Az ágyneműtartóba rejtették a lopott biciklikereket

Az ágyneműtartóban rejtette el a lopott biciklikerekeket az a két fiatalember, akiket április 22-én fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai lakossági bejelentés alapján.

Egy állampolgár jelezte a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletének, hogy két kerékpáros fiatalember egy-egy plusz biciklit vezet maga mellett, miközben Dorozsma irányába tekernek. A helyszínre érkező rendőrök az állampolgároktól kapott személyleírás alapján megállapították a két fiatal személyazonosságát, majd házkutatást tartottak náluk. A testvérpár elismerte a rendőröknek, hogy a kétkerekűket a sziksóstói buszvégállomásnál lopták el. Időközben azokat már szétszerelték. A vázakat a közeli kiserdőben, míg a kerekeket az ágyneműtartóban rejtették el. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai a két fiatalembert előállították. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.