Közélet

A hétvégén már 30 fokosnál is melegebb lehet a levegő

A hétvégén már 30 fokosnál is melegebb lehet a levegő

2013. április 25., csütörtök
A hétvégén már 30 fokosnál is melegebb lehet a levegő
homero01

A hét további részében folytatódik a meleg, napos időjárás. Bár a szél többfelé megélénkülhet, néhol meg is erősödhet, már 30 fokosnál is melegebb lehet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott középtávú előrejelzésből.

Pénteken zavartalanul napos idő várható, északkeleten lehet némi gomolyfelhő. A legalacsonyabb hőmérséklet "szeszélyes területi eloszlásban" általában 5 és 12 Celsius-fok között lesz. Napközben 28 fokig melegedhet a levegő. Szombaton is többórás napsütés várható. Főként a Dunántúlon lehet néhol zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű, a nappali maximumok várhatóan 24 és 31 fok között alakulnak, keleten lesz melegebb. Vasárnap változóan felhős lehet az ég, de akkor is többórás napsütésre lehet számítani. Nyugaton és északon helyenként zápor, zivatar előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 16 fok, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.