Kultúra

Változó programok az ópusztaszeri tavaszköszöntőn

Változó programok az ópusztaszeri tavaszköszöntőn

2013. március 29., péntek
Változó programok az ópusztaszeri tavaszköszöntőn

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark húsvétkor ismét tavaszköszöntő ünnepi ruhába öltözködik. A programok az időjárás miatt azonban változnak, a lovas bemutatók elmaradnak.

Ahogy megírtuk

, húsvét mindkét napján, március 31-én (vasárnap) és április 1-jén (hétfőn) egyaránt 10 órától várják a látogatókat az emlékparkba. A park kommunikációs munkatársa,

Kisházi Gábor

arról tájékoztatott, hogy a gazdag programkínálatban természetesen szerepel hagyományos locsolkodás a skanzen házai között, különböző húsvéti kézműves-foglalkozások, óriásbábos vásári komédia, játékos tojáskeresés és játszóház is. A húsvéti rendezvényt eső esetén is megtartják, készült „vészforgatókönyv” –

írják Facebook oldalukon

. A lovas bemutatók biztosan elmaradnak, mivel a pálya olyan mértékben felázott, hogy a bemutató a lo és lovasa testi épségét egyaránt veszélyeztetné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.