Közélet

Több településen van árvízveszély Baranyában

Több településen van árvízveszély Baranyában

2013. március 30., szombat
Több településen van árvízveszély Baranyában

Baranyában van, ahol elmúlt a veszély, több településen azonban továbbra is szükség van az árvíz elleni védekezésre - tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-t.

Kasza Anett

közleményében azt írta: Sásdon nincs szükség további védekezésre, így ott befejezték a munkát. Szigetváron az Almás-patak áradása miatt 12 ezer homokzsákot helyeztek készenlétbe, és nyúlgátat emeltek az egyik áruház közelében. A víz Basalon is veszélyeztet lakóépületeket, Kisvaszaron 150 homokzsák szolgálja egy családi ház védelmét, Királyegyházán pedig folytatni kell a szivattyúzási munkálatokat. A szóvivő kitért rá: a megyében a 66-os úton Baranyajenőn, Sásd után Meződpusztánál, a 67-esen a mozsgói elágazás közelében, Pécsett a Mohácsi úton, emellett Komló és Kisvaszar, valamint Szentdénes határában van sebességkorlátozás és útszűkület az időjárással összefüggésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.