Közélet

SZIN 2013 az Igazi – Újra felépítik a Szegedi Ifjúsági Napok közösségi oldalát

SZIN 2013 az Igazi – Újra felépítik a Szegedi Ifjúsági Napok közösségi oldalát

2013. március 11., hétfő
SZIN 2013 az Igazi – Újra felépítik a Szegedi Ifjúsági Napok közösségi oldalát

Idén nemcsak új arculattal jelentkezik a SZIN, de új Facebook-oldalt is indítottak a szervezők. Aktuális és hiteles információkat ezentúl a „Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN 2013” Facebook-oldalon kaphatnak az érdeklődők.

A Szegedi Ifjúsági Napok 2013-ban teljesen új megjelenést kapott, de nem ez az egyetlen változás a fesztivál életében. Az eddig működő, több tízezer rajongót összegyűjtő Facebook-oldalt, a „Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) official”-t nem a szervezők működtetik, a korábbi közösségi oldal üzemeltetéséért felelős céggel ugyanis megszűnt az együttműködés, így hivatalos, megbízható információk ezen az oldalon már nem szerezhetők. Az

új Facebook-oldal

bemutatására indult el a „SZIN 2013 az Igazi” kampány, melynek célja, hogy minél több korábbi és új rajongóhoz jusson el a változás híre, valamint hogy minél hamarabb újraépülhessen a SZIN közössége és megkezdődhessen egy aktív kommunikáció a fesztiválozókkal. Érdemes megnézni, hogy melyik SZIN-oldalt like-olta a felhasználó, mert releváns információk csak a „Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN 2013”oldalon keresztül szerezhetők. Keresse mindenki a megújult logóval ellátott Facebook-oldalt, like-olja, és segítsen abban, hogy a megosztások révén minél több SZIN-baráthoz jusson el a hír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.