Bulvár

Parkoló autókra csúszott a 8-as troli + FOTÓK

Parkoló autókra csúszott a 8-as troli + FOTÓK

2013. március 26., kedd
Parkoló autókra csúszott a 8-as troli + FOTÓK

Feltehetőleg a télies útviszonyok következtében két parkoló autóval koccant a 8-as troli kedd reggel a Szentháromság utcában. Személyi sérülés nem történt, a Vidra utca - Klinikák között trolibuszpótló autóbuszok közlekednek.

A Szentháromság utca elején okozott fennakadást a közlekedésben a 8-as troli kedd reggel: fél tíz környékén - feltehetőleg a télies útviszonyok miatt megcsúszva - a bekanyarodó gépjármű két parkoló autónak hajtott neki. Személyi sérülés nem történt, a forgalom nem sokkal a balesetet követően akadálytalanul haladt tovább - közölte portálunkkal

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A baleset miatt a 8-as trolibusz vonalán az alábbi menetrend-módosítást közölte a Szegedi Közlekedési Kft: Makkosház - Vidra utca között trolibusz, Vidra utca - Klinikák között trolibuszpótló autóbusz közlekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.