Bulvár

Őrizetben a táskarabló

Őrizetben a táskarabló

2013. március 21., csütörtök
Őrizetben a táskarabló

További bűncselekményeket is beismert az a 19 éves fiatalember, akit rablás miatt vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság.

Egy nő kezéből tépte ki a táskát két fiatalember március elsején este Szegeden a Damjanich utcában. A sértett ellenállt, ezért támadói földre rántották, majd elmenekültek. A Szegedi Rendőrkapitányság rablási csoportja március 13-án elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

P. Tamás Zoltánt

. A további nyomozási cselekmények eredményeként március 20-án megállapították a társa személyazonosságát és tartózkodási helyét is, akit szintén előállítottak.

M. István

kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Azt is elmondta a nyomozóknak, hogy két másik esetben is kitépte a táskát nők kezéből Szegeden a Piroska téren és a Csongrádi sugárúton. A 19 éves szegedi férfit a Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.