Bulvár

Nagyüzem a déli határszakaszon

Nagyüzem a déli határszakaszon

2013. március 20., szerda
Nagyüzem a déli határszakaszon

Összesen 55 határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei a röszkei polgárőrökkel együttműködve az elmúlt 24 órában. A magyar rendőrök jelzésére a szerbiai határrendőrök 15 embert akadályoztak meg abban, hogy átlépjék a schengeni határt.

19 esetben jelzett a Csongrád megyei határszakaszt védő stabil hőkamera-rendszer az elmúlt 24 órában. A legtöbben ismét Röszke külterületén próbálkoztak, őket a helyi polgárőrökkel együttműködve állították elő a határrendészek. Tartóztattak fel határsértőt Mórahalmon és Domaszéken is. Az egy nap alatt elfogott 55 határsértő 11 - főként afrikai - nemzetből került ki. A magyar rendőrök jelzése alapján 15 hatátsértőt még a szerbiai oldalon fogtak el az ottani határrendőrök. Valamennyi illegális migráns ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.