Közélet

Lovassy Esték – Az „isteni részecske” felfedezéséről a Telinen

Lovassy Esték – Az „isteni részecske” felfedezéséről a Telinen

2013. március 18., hétfő
Lovassy Esték – Az „isteni részecske” felfedezéséről a Telinen

Újabb tudományos utazásra hívja nézőit a Telin Televízió. Folytatódik a Lovassy Esték című eladássorozat: az elemirész-fizika területére kalandozunk.

Tudomány, művészet, környezetvédelem, érdekes emberek, innovációk egy magazinban. A Veszprém Televízió a veszprémi Lovassy László Gimnáziummal közösen indította el Lovassy Esték című előadás sorozatát. A havi rendszerességgel megtartott iskolai előadásokat megtekinthetik a Telin Televízió csatornáján. Következő adásunkban

Trócsányi Zoltán

fizikus, egyetemi tanár előadásából tudhatunk meg többet a Higgs-részecske felfedezéséről és a svájci CERN-ben, az Európai Részecskekutató Központban zajló munkálatokról. A Lovassy Esték következő adása megtekinthető március 19-én, kedden, 18 órakor a Telin Televízió csatornáján. Köszönet a Veszprém Televíziónak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.