Sport

Labdarúgás: ingyenes a belépés a Szeged 2011 - Vác mérkőzésre

Labdarúgás: ingyenes a belépés a Szeged 2011 - Vác mérkőzésre

2013. március 6., szerda
Labdarúgás: ingyenes a belépés a Szeged 2011 - Vác mérkőzésre

A klub vezetése ingyenessé tette a Szeged 2011 szombati mérkőzését a szurkolók számára. A március 9-ére datált bajnoki azonban továbbra is bizonytalan a váci csapat sztrájkja miatt.

Ingyenesen látogatható a Szeged 2011 és a Vác mérkőzése a szurkolók számára. A klub a meccs bizonytalansága miatt tette díjtalanná a belépést, ugyanis - ahogy azt

korábban megírtuk

- a váci futballcsapat játékosai nem hajlandók a jelenlegi vezetés alatt szerepelni. Két kupamérkőzést és egy bajnoki találkozót már kihagytak, a szabályok értelmében a harmadik elmulasztott derbi után automatikusan kizárják a klubot a pontvadászatból. A két csapat felvette egymással a kapcsolatot, s eddig úgy áll a helyzet, hogy lehet majd szurkolni a SZVSE-stadionban hétvégén. A mérkőzésre március 9-én, szombaton 14.30-kor kerül(ne) a SZVSE-stadionban. Portálunk élőben közvetít – történjék bármi is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.