Sport

Labdarúgás: Csák-triplával zárta felkészülését a Mórahalom

Labdarúgás: Csák-triplával zárta felkészülését a Mórahalom

2013. március 3., vasárnap
Labdarúgás: Csák-triplával zárta felkészülését a Mórahalom

Megvívta utolsó felkészülési csatáját az NB III-as Mórahalom együttese. Csák Zoltán csapata immár valódi füvön fogadta a Kiskunfélegyháza gárdáját szombat délután.

A vendégekről tudni érdemes, hogy a Bács-Kiskun megyei I. osztály listavezetőjéről van szó, amely egy héttel ezelőtt az UTC gárdájával is megmérkőzött Algyőn, s 4-0-as győzelmet aratott. Ezúttal már nem műfüvön léphettek azonban pályára az NB III-as Mórahalom otthonában a Honvéd játékosai, hiszen a szombat délutáni találkozót már a homokhátiak, jelen körülmények között játékra többé-kevésbé alkalmas pályáján vívták. A találkozón a hazaiak domináltak a szomszéd megyei éllovassal szemben. Az első félidőben egy rövid hazaadásra csapott le ifjabb Csák Zoltán, aki aztán elhúzta egy csellel a labdát a kapus mellett, s higgadtan a hálóba passzolt. Fordulás után még kétszer volt eredményes az ifjú csatár, mindkét alkalommal Fülöp Tibor beadását követően fejelt szépségdíjas gólokat a Honvédeknek, így 3-0-s sima győzelmet aratott a Mórahalom.

Csák Zoltán

vezetőedző alakulata nem vív már több edzőmeccset a rajt hetében, hanem gőzerővel készülnek a szombaton 14.30-kor hazai pályán lejátszandó Gyula elleni derbire. Azidőtájt várhatóan bevethető lesz a még sérüléssel küszködő

Gahwagi Nebil

és

Szvoboda Szabolcs

, ugyanakkor

Tóth Attila

izomszakadás utáni visszatérésére még hosszú heteket kell várni.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Mórahalom VSE - Kiskunfélegyháza 3-0 (1-0)

Mórahalom:

Kovács - Nagy, Sarnyai, Udvari, Mészáros - Fülöp, Ngalle, Magyar, Podonyi - Faragó, ifj. Csák.

Csere:

Kothencz, Szűcs, Vojnic-Zelic, Szőke, Czirják (kapus).

Vezetőedző:

Csák Zoltán. Csák Zoltán:

"Most játszottunk először füvön, ez okozott is némi problémát a megszokott műfű után. Sajnos a pályánk olyan állapotban van, hogy a játékunkat elég esetlegessé teszik a talajviszonyok. Bízom benne hogy a jövő hétre Gahwagi Nebil és a Szvoboda Szabolcs felépül, s egy jó variációs lehetőségeket biztosító kerettel tudunk kiállni a Gyula ellen az NB III-as rajton - szem előtt tartva Pataki Tomi bácsi örökérvényű mondását: 'A jó rajt karácsonyig elkísér...'"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.