ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Bettina

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Bettina

2013. március 19., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Bettina

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Tudományegyetemen tanul az Állam- és Jogtudományi Karon munkaügyi szakon mai Jó Arcunk,

Oláh Bettina

. Szereti, amire jár, és reméli, hogy könnyebben talál vele munkát, mintha jogász szakon tanult volna. Tehát szívesen elhelyezkedne majd ebben a szakmában a jövőben, de tervei szerint ki szeretne jutni Londonba egy évet dolgozni. A munka szinte bármi lehet, csak sikerüljön kimennie. Fontosnak tartja ezt a nyelvtanulás miatt. Van középfokú nyelvvizsgája, de teljesen más szintre emeli az ember nyelvtudását az, ha kinn él. Ha pedig úgy alakul, hogy kinn maradhatna, és tetszik is neki, még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy ott éljen.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 21 éves lány Szegeden él, és szeret is itt lakni, de azért el tudná a jövőjét képzelni Londonban. Betti diákmunkaként két évig melózott a McDonald’s-ban, jelenleg pedig édesapja cégénél segít, leginkább „titkárnő szerepe” van. Szabadidejében a barátaival találkozik, összeülnek kávézgatni, szeret biciklizni, mozizni, filmeket és sorozatokat nézni. A filmeket leginkább angolul vagy esetleg felirattal nézi - szintén nyelvtanulás céljából –, és a vígjátékok a kedvencei. Régebben „falta” a könyveket is, mostanában azonban keveset olvas. Hobbiszinten táncolt, tánciskolába is járt, az Andy Dance Schoolba. Azonban ez mára csak a saját szórakoztatására és edzésszintre szorult vissza, amit otthon csinál. Szórakozni régebben sokkal többet járt, idén azonban még nem nagyon volt. Ha mégis elmegy, akkor szinte mindig a Retro Klubba jár. Tervbe vette, hogy ha jön a jobb idő, akkor azért többet megy majd el bulizni.

Zenelista:

1. Will.I.Am. Feat. Eva Simson – This Is Love 2. Rihanna Feat. Mikky Ekko - Stay 3. Usher - Scream 4. Beyonce – Single Ladies 5. Pitbull Feat. Ne-Yo & Afrojack And Nayer – Give Me Everything 6. Calvin Harris Feat. Tinie Tempah – Drinking From The Bottle 7. Flo Rida – I Cry 8. Rihanna – Diamonds 9. Tinie Tempah Feat. Labrinth – Earthquake 10. Calvin Harris Feat. Example - We'll Be Coming Back

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.