ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Jójárt Alexa

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Jójárt Alexa

2013. március 25., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Jójárt Alexa

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Kőrösy József középiskolában, közgazdaságot tanul és jelenleg 11. osztályos, mai Jó Arcunk,

Jójárt Alexa

. Nem nagyon szereti, amit tanul, de magát az iskolát kedveli, és ha leérettségizett, maradna még ötödéven. További tervei még nincsenek, nem tudja, hogy mivel szeretne foglalkozni a jövőben, de nyitott a dolgokra. A 17 éves lány sokáig élt Röszkén, de pár éve beköltöztek Szegedre. Elmondta, hogy sokkal jobban szeret a városban lakni, mint falun, így örült annak, hogy bejöttek a családjával. Bár azért még vissza szokott menni néha Röszkére, mert a barátai közül többen ott laknak.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Régebben hobbi szinten néptáncozott és röplabdázott, de mára ezt abbahagyta. Most azon van, hogy rávegye magát, hogy többet sportoljon. Szabadidejében a barátaival van, szeret sétálni, járni a várost, filmeket és sorozatokat nézni, és ha az időjárás is úgy akarja, akkor napozni, illetve mostanában kedvet kapott a sütés-főzéshez is. Nagyon sok filmet néz, leginkább otthon, ezek terén „mindenevő”, sorozatokból pedig a Tuti gimi, a Pletykafészek és a Vámpír naplók a kedvencei. Szórakozni leginkább házibulikba járnak ismerőseivel, esetleg néha elmennek 16+-os bulikba, ahova beengedik őket, mert – logikusan - 16 év a korhatár. Zenelista: 1. Kevin Rudolf – Everyday I’m a Star in The City 2. Imagine Dragons – Radioactive 3. Ed Sheeran – Give Me Love 4. Justin Timberlake – Mirrors 5. Infinity Ink – Infinity 6. One Direction – One Way or Another 7. Calvin Harris Feat Tinie Tempah – Drinking From The Bottle 8. James Arthur – Impossible 9. Justin Bieber Feat Nicki Minaj - Beauty And a Beat 10. Majka, Curtis, BLR Feat Pápai Joci – Nekem ez jár

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.