ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Árva-Tóth Bianka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Árva-Tóth Bianka

2013. március 20., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Árva-Tóth Bianka

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Tudományegyetem jogi karán tanul munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási szakon

Árva-Tóth Bianka

. Eleinte nem nagyon tudta, hogy miről szól az, amit elkezdett tanulni, de mostanra már megtetszett neki, és nagyon reméli, hogy a jövőben sikerül vele elhelyezkednie. Nyáron, Budapesten végzi majd szakmai gyakorlatát, aminek kifejezetten örül. A főváros vonzó számára, mert több a lehetőség, és pörgősebb az élet.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 21 éves kecskeméti lány szereti szülővárosát, viszont Szegedet még annál is jobban. Tetszik neki, hogy pezseg az élet és sok a fiatal. Szerinte Kecskemét egy kissé unalmas Szegedhez képest. Szabadidejében sokat olvas, leginkább elgondolkodtató, lélekbúvár könyveket. Kedvencei közé tartoznak

Paulo Coelho, Müller Péter

és

Csernus Imre

írásai. Filmeket is sűrűn néz, leginkább a romantikus filmeket kedveli. Szórakozni szinte kizárólag csak jogászbulikba jár a barátaival, vagy összeülnek és beszélgetnek, iszogatnak. Kecskeméten nem sűrűn megy el bulizni, mert ritkán van otthon, és a legtöbb barátja itt tanul Szegeden, így itt találkoznak. Nevetve gondol vissza élete egyik kínosabb pillanatára, bár elmondása szerint akkor nem volt vicces – érthető módon –, mikor magára borította a fáradt olajat. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy nem volt forró az olaj, de így is kellemetlenül érintette a dolog.

Zenelista (egy számot kér konkrétan, a többiektől bármi jöhet):

1. Train – Drive By – Ördög Orsinak kíván ezzel a számmal nagyon boldog szülinapot! 2. Britney Spears 3. The Pussycat Dolls 4. Justin Timberlake 5. Beyonce

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.