Sport

Jégkorong: szurkolói busz indul a vasárnapi döntőre

Jégkorong: szurkolói busz indul a vasárnapi döntőre

2013. március 7., csütörtök
Jégkorong: szurkolói busz indul a vasárnapi döntőre

A vasárnapi bajnoki döntőre - azaz a jégkorong OB II mindent eldöntő utolsó rájátszásmeccsére - szurkolói busz is elkíséri a csapatot Debrecenbe!

Amint arról a

Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC Facebook oldala

tájékoztat, még mintegy 25 hely van a buszon, így aki szeretne a helyszínen szurkolni a szegedieknek, Hidvégi Dettinél még jelentkezhet a 70/967-6159-es telefonszámon. Az utazás költsége 2500 forint/fő. A Magyar Jégkorong-szövetség Versenybírósága egyébként a vasárnapi Debrecen - Dunaújváros rájátszás meccset 5-0-s gólkülönbséggel a találkozó elmaradásában vétlen debreceniek javára írta jóvá a győzelemért járó 3 ponttal együtt. Bár a papírforma beigazolódása talán szerencsésebb lett volna, ha a jégen és nem a zöld asztalnál történik meg, az sem változtat a tényen, hogy a mieinknek győzni kell vasárnap - méghozzá rendes játékidőben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.