Bulvár

Forgalomkorlátozás a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárművek számára

Forgalomkorlátozás a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárművek számára

2013. március 25., hétfő
Forgalomkorlátozás a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárművek számára

Forgalomkorlátozást rendel el a tehergépkocsikra a rendőrség a rendkívüli időjárás miatt - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel a rendőrség a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépkocsik forgalmának korlátozását rendeli el az alábbiak szerint: - Az M3-as, az M5-ös és az M43-as autópályán a Szlovénia felé haladó 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépkocsikat a pályáról a rendőrök kiterelik és a járműveket várakozó helyre irányítják. Az Ausztria és Szlovákia felé haladó forgalom zavartalanul halad. - Az M7-es autópályán a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépkocsik forgalmát a rendőrség felfüggesztette, és a járműveket az egyenruhások várakozó helyre irányítják; - Az M1-es autópályán a forgalom korlátozására eddig nem került sor. - A horvát, szerb és román határszakaszon a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépjárművek számára a belépés nem engedélyezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.