Kultúra

„Feljött a Holdacska” a Telinen – a Meszecsinka-koncert összefoglalója

„Feljött a Holdacska” a Telinen – a Meszecsinka-koncert összefoglalója

2013. március 12., kedd
„Feljött a Holdacska” a Telinen – a Meszecsinka-koncert összefoglalója

Március 7-én este a szegedi Vármúzeumban lépett fel a Meszecsinka együttes. A világzene szerelmesei a Telin Televízióban összefoglalót láthatnak a koncert különleges pillanataiból és exkluzív interjút Oláh Annamarival, az együttes énekesnőjével.

A szegedi gyökerű Meszecsinka (bolgárul holdacska) egyedi hangzásvilágával nyűgözte le ismét a közönséget.

Oláh Annamari

(ének) és

Biljarszki Emil

(zongora, gitár) több mint száz fős hallgatóságnak adta elő akusztikus dalait. Az elmúlt két évben a Meszecsinka hallható volt sok budapesti és vidéki klubban, valamint hazai és külföldi fesztiválokon. 2011-ben a zenekar közel száz jelentkező közül megnyerte a Folkbeats tehetségkutató első díját, egy amerikai turnét. 2012 májusában jelent meg első nagylemezük a Narrator Records kiadásában, idén tavasszal amerikai és németországi turnéra is készül a Meszecsinka. A koncert titkaira fény derül március 13-án (szerdán) 20 óra 25 perckor a Telin Televízió csatornáján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.