Bulvár

Felesleges babadolgok

Felesleges babadolgok

2013. március 14., csütörtök
Felesleges babadolgok

Vannak olyan baba-mama cuccok, melyeket rendre megvesznek a szülők, ám mégsem használják. A 10 dolog összegyűjtött ezekből egy csokorra valót, részben, hogy a szülői szerepre készülők pénztárcáját kímélje.

A

10 dolog

számba vett tíz olyan baba-mama dolgot, amit rendre nem használnak a szülők, ezek egyike a popsitörlő-melegítő. Ahogy írják, a gyerek vagy annyira boldog attól, hogy megszabadul pár percre a pelenkától vagy épp ellenkezőleg, hogy teljesen mindegy, hogy hideg-e a popsitörlő vagy sem. A szundi macit is ezen tárgyak közé sorolják, ami olyan hangokat idéz, amit a gyermek hallhatott édesanyja hasában. A felfújható labdával teli medence is leginkább arra jó, hogy a szülő pakolhasson a gyerkőc után, aki az egész lakást beteríti a labdákkal. Mivel a legtöbb gyermek körmeit csak akkor lehet levágni, amikor alszik, ezért baba körömvágó ollóra sem érdemes költeni a 10 dolog szerint, akárcsak a vízhőmérőre. A fogzással járó kínok csökkentését elősegítő borostyánláncot és kismamaláncot sem vásároltatnának a szülőkkel az oldal írói. Utóbbi egy hosszú lánc, mely a pocak magasságáig lóg, végén egy csengettyű, melynek csilingelését hallja a magzat, így születése után is boldogan felkacag, ha meghallja a hangját. „Hát, nem egészen. Ne feledjétek, mi kismamák csak a gyerek születése előtt hisszük, hogy az élet egy Anne Geddes képeslap” – jegyzik meg. A felesleges dolgok sorát gyarapítja még a fürdetőkarika, valamint a kézi orrszívó és mellszívó is, és arra is van pár tanács, hogy miként ne vásároljunk ruhát a gyereknek. További részleteket

ITT

olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.