Közélet

Egy hétig jóllakatjuk 15 ezredik Facebook-lájkolónkat!

Egy hétig jóllakatjuk 15 ezredik Facebook-lájkolónkat!

2013. március 1., péntek
Egy hétig jóllakatjuk 15 ezredik Facebook-lájkolónkat!

Szerkesztőségünkben köszöntöttük Facebook-oldalunk 15 ezredik lájkolóját: Törköly Dóra másodmagával egy hétig ingyen ebédelhet a Bárány Étteremben!

A napokban lépte át a SZEGEDma hírportál facebookos követőinek száma a tizenötezret - a kerek számot

Törköly Dóra

lájkjával értük el, melyet szerkesztőségünk ebéddel szerette volna meghálálni. Nem is csak egyszer, de egy egész hétig megvendégeltük olvasónkat, aki másodmagával választhat a Bárány Étterem étlapjának kínálatából. A szerencsést nyertesnek

Bonifert Gábor

kiadóigazgató és

Pintér M. Lajos

főszerkesztő gratulált. A csanyteleki lány gyógyszerésznek tanul Szegeden, a Szegedi Tudományegyetemen már negyedik éve, a későbbiekben is ezen a pályán szeretne maradni - akár Nyugat-Magyarországon, akár pedig külföldön helyezkedik majd el. Tervei szerint pár évig külföldön is dolgozna majd, több ismerősének jó tapasztalatai biztatja arra, hogy ő is szerencsét próbáljon. Étterembe gyakran járnak párjával, évfordulókat és Valentin-napot is ünnepeltek már így. Olvasónk rendszeresen böngészi a közösségi portál híreit, legutóbb az SZTE EHÖK SE női vízilabdacsapatáról írt cikkünk hozta a SZEGEDmára, mint mondta, azóta lájkol, és gyakran visszajár hozzánk. Kövesse portálunkat ön is, hiszen rendszeresen sorsolunk értékes nyereményeket, belépőket!

Megújulunk!

Ezzel még nincs is vége örömteli híreinknek: portálunk rövidesen jelentős megújuláson esik át! Nem csupán egyszerű "ráncfelvarrásról" van szó, a SZEGEDma rovataiban, struktúrájában és tartalmában is átalakul, a kor elvárásaihoz modernizálódva. Bízunk benne, hogy régi és új olvasóink tetszését is elnyeri majd honlapunk új dizájnja, mi pedig továbbra is igyekszünk frissek, színesek és HÍResek lenni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.