Bulvár

Besurranó tolvajokat fogtak el a szentesi rendőrök

Besurranó tolvajokat fogtak el a szentesi rendőrök

2013. március 20., szerda
Besurranó tolvajokat fogtak el a szentesi rendőrök

A bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a szentesi nyomozók azt a két férfit, akik egy nyitott lakásból loptak el értékeket.

A Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletét március 19-én a déli órákban a Lahner György utcából hívták, ahonnan bejelentették, hogy ismeretlenek bementek egy nyitott lakásba. A hívatlan vendégek fagyasztott húst, ruhaneműt, a sértett három pár cipőjét és hátizsákját vitték magukkal. A segélyhívástól számított egy órán belül a szentesi nyomozók látókörébe került

H. János

, akinél házkutatást tartottak, melynek során előkerült a bűncselekményből származó dolgok egy része. A rendőrök találtak egy hátizsákot is, amiről azt állította a gyanúsított, hogy a sajátja. Arra viszont nem tudott magyarázatot adni, hogy akkor azon miért a sértett neve szerepel. A szentesi nyomozók megállapították azt is, hogy a 27 éves helybeli férfinak társa is volt,

V. Mátyás

, aki ellen szintén lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Szentesi Rendőrkapitányság H. Jánost kihallgatását követően őrizetbe vette és előterjesztést tett az előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.