Közélet

160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány és Bajnai idején

160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány és Bajnai idején

2013. március 24., vasárnap
160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány és Bajnai idején

Százhatvanezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányzása idején - reagált Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) vasárnapi nyilatkozataira.

Gúr Nándor

, az MSZP alelnöke, az Országgyűlés foglalkoztatási bizottságának elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánypropagandával szemben jelenleg kevesebben dolgoznak, mint a kormányváltáskor.

Szűcs Erika

, a DK politikusa pedig arról beszélt újságírók előtt, hogy az elmúlt két évben drámaian romlottak, és a rendszerváltás óta nem tapasztalt mélypontra süllyedtek a magyarországi foglalkoztatottsági mutatók. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva mindezt úgy kommentálta, hogy ma 160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányzása idején, ráadásul húszéves rekordot döntött a nők foglalkoztatása. A kormány elkötelezett a foglalkoztatás bővítése mellett - hangsúlyozta a politikus, aki emlékeztetett egyebek mellett több nagyvállalat munkahelyteremtő beruházására, a vállalkozások terheinek csökkentésére, valamint a minimálbér-emelésre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.