Sport

Vízilabda: a BVSC ellen kezd a Lakó-csapat

Vízilabda: a BVSC ellen kezd a Lakó-csapat

2013. február 15., péntek
Vízilabda: a BVSC ellen kezd a Lakó-csapat

Négy hónapnyi szünet után szombat délelőtt 11 órától folytatódik a női vízilabda OB I a szegedi lányoknak, akik a BVSC-t fogadják a SZUE-ban.

Túl vannak a vizsgákon a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapatának fiatal játékosai, így az elmúlt időszakban a teljes keret készülhetett a szombati tavaszi rajtra. "Túl vagyunk a vizsgaidőszakon, ami azért fontos, mert fiatal, tanulós csapat lévén ez mindig rányomja bélyegét a felkészülési időszakainkra. Idén többen is végeznek, szakdolgoznak, így nem teljesen zökkenőmentes ez az időszak" - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t

Lakó Gábor

, az őszi időszakot az OB I-es tabella 6. helyén záró csapat vezetőedzője. Mint hozzátette, a keret nem változott, nem voltak érkezők, sem távozók, s a betegeskedő

Tóth Eszter

kapust leszámítva mindenki egészséges, de a hálóőr bevethetőségében is bízik a lányok mestere a kimaradt edzések dacára is. A szegedi élvonalbeli pólós lányok a felkészülés utolsó szakaszát intenzívre vették. "Az elmúlt időszakban a szentesi lányokkal játszottunk több felkészülési mérkőzést, illetve hagyományosan a szegedi fiúkkal edzünk sokat" - mondta el ezzel kapcsolatban a tréner. Fontos is az erőse ellenfelekkel való készülés, hiszen az ilyen meccsek segítik a fejlődést. "A BVSC ellen a magyar kupában és a bajnokságban kikaptunk ősszel, így van mit javítanunk velük szemben" - zárta gondolatait Lakó Gábor. A Szeged - BVSC női vízilabda bajnoki találkozót szombat déelőtt 11 órától rendezik a SZUE-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.