Közélet

Tiszaszigeten 700 ajánlást gyűjtött a fideszes polgármesterjelölt + FOTÓK

Tiszaszigeten 700 ajánlást gyűjtött a fideszes polgármesterjelölt + FOTÓK

2013. február 22., péntek
Tiszaszigeten 700 ajánlást gyűjtött a fideszes polgármesterjelölt + FOTÓK

Időközi polgármesteri választást tartanak Tiszaszigeten, mivel a település polgármestere lemondott járási hivatalvezetői kinevezése miatt. Csütörtökön a Fidesz polgármesterjelöltje, Ferenczi Ferenc leadta a közel 700 kopogtatócéduláját.

A Csongrád megyei községben azért kell időközi választást tartani, mert a települést tizennégy éven át irányító

Bodó Imrét

(Fidesz) január 1-jével a szegedi járási hivatal vezetőjévé nevezték ki, a két poszt pedig a jogszabályok alapján összeférhetetlen. A 2007 óta országgyűlési képviselőként is dolgozó politikus 1994-től a csaknem 1800 lakosú község alpolgármestere, 1998-tól polgármestere volt. Tiszaszigeten március 24-én lesz a választás, a Fidesz polgármesterjelöltje

Ferenczi Ferenc

közel 700 ajánlószelvényt gyűjtött össze. „2002 óta dolgozom a településért, számomra a legfontosabb, hogy Tiszasziget megőrizze a fejlődését. Három alappillére van polgármesteri filozófiámnak: felelősséggel, emberi léptékkel és együtt Tiszaszigetért. Először fel akarom mérni a lehetőségeket, a körülményeket, a legfontosabb elvégzendő feladatokat, ami egy olyan közös munkát jelent az emberekkel, a civilekkel, az egyházzal és bármilyen más helyi közösséggel, ami a közeli és a távoli jövőre is tekint, reálisan tervez és megvalósít” – mondta el portálunknak a jelölt. A térség országgyűlési képviselője,

Bohács Zsolt

szerint az 1800 fős településen összegyűjtött 700 ajánlószelvény jelentős támogatottságot mutat, azt is jelenti, hogy az emberek értik a kormányzat munkáját és látják, hogy jó irányban halad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.