Bulvár

Tetten érték a szegedi óvodába betörőket

Tetten érték a szegedi óvodába betörőket

2013. február 22., péntek
Tetten érték a szegedi óvodába betörőket

Óvodabetörőket értek tetten a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei lakossági bejelentés alapján 2013. február 21-én hajnalban - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Egy állampolgár jelentette be a rendőrség segélyhívószámán, hogy zseblámpa fényeket lát az egyik szegedi óvodában. A Szegedi Rendőrkapitányság helyszínre irányított járőrei az óvoda ajtaját kifeszítve találták. A környéket átnézve figyeltek fel két emberre, akik az egyenruhásokat meglátva hátizsákjukat hátrahagyva menekülni kezdtek a Zápor tó irányába. A rendőrök utánuk futottak és felszólították őket, hogy álljanak meg. A betörők néhány tíz méter után feladták. A 16 éves szegedi fiú és a 26 éves R. János kitörte az óvoda ajtajának hevederzár alatti részét, majd onnan hosszabbítókat, elosztókat és hangtechnikai berendezéseket pakoltak össze. Ezeket végül nem vitték el, mert a rendőrök megzavarták őket. A Szegedi Rendőrkapitányság a két betöréssel gyanúsított férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.