Közélet

Szexre hozza össze a Facebook a felhasználóit

Szexre hozza össze a Facebook a felhasználóit

2013. február 2., szombat
Szexre hozza össze a Facebook a felhasználóit

Januárban már megvan az év Facebook alkalmazása?Hatalmas sikert aratott egy új Facebook-apps, ami egyéjszakás kalandhoz segíti hozzá a közösségi oldal regisztrált tagjait.

Ha szívesen összebújna valamelyik ismerősével, akivel kapcsolatban áll a Facebookon, de soha nem merte megtenni az első lépést, egy - kaliforniai egyetemisták által készített - alkalmazás segíthet Önnek. A „Bang With Friends” névre keresztelt szolgáltatás kilistázza az összes ismerősünket az alapadatoknál megadott érdeklődési körünk szerint. Ezek után csak annyi a teendőnk, hogy kijelöljük azokat, akikkel el tudnánk képzelni egy vagy több pásztorórát. A másik fél nem kap értesítést arról, hogy kiválasztottuk, viszont, ha Ő is ránk klikkel, akkor azon felül, hogy telitalálat, megjelenünk egymásnak, hogy találkozott a kereslet és a kínálat. Nem kell tartani a kínos visszautasítástól, mert elvileg soha nem derül ki, ha valaki eredménytelenül áhítozik egy kis lepedőakrobatikára valamelyik ismerősével. Az egymásra találásig szigorúan névtelen, kockázatmentes és poénos időeltöltés a „Band With Friends” használata. Az alig egy hete létező alkalmazás nagy sikernek örvend. Az egyetemisták által alig két óra alatt – vodka és energiaital közrejátszásával – elkészített programra, percenként öt új felhasználó iratkozik fel – írta a

Mashable.com.

Az szolgáltatás

az alábbi link alatt

érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.