Közélet

Szegedről a világpiacra – SZTE Innovációs Klub Est

Szegedről a világpiacra – SZTE Innovációs Klub Est

2013. február 15., péntek
Szegedről a világpiacra – SZTE Innovációs Klub Est

Az SZTE Innovációs Klub idei első klub estjén február 18-án a JATE Klubban két olyan vállalkozás vezetője lesz meghívott vendég, akik Szegedről indulva nemzetközi sikereket értek el. A klub esten kötetlen formában osztják meg a jelenlévőkkel a sikerhez vezető út állomásain szerzett tapasztalataikat. A jelenlévők betekintést nyerhetnek abba, hogy miként zajlik az innovációs élet nemzetközi színtéren, és mindez hogyan néz ki azok szemüvegén keresztül, akik Szegedről indulva kapcsolódtak be ebbe a rendkívül dinamikusan változó körforgásba. Az est meghívott vendégei: Duda Ernő, SOLVO vezérigazgató és Kecsmár Attila, ANTAVO ügyvezető. Az eseményre résztvevőként a szeged.hu/innovaciosklubest oldalon lehet regisztrálni.

Az SZTE Innovációs Klub a Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága és a NOS-Szeged Kft. kezdeményezésére azzal a céllal alapult 2012-ben, hogy az SZTE kutatói közösségi életét felpezsdítése, a fiatalabb és a tapasztaltabb kutatók kötetlen és inspiratív eszmecseréjét támogassa. Az idei első klub esten két olyan vállalkozás vezetője lesz meghívott vendég, akik Szegedről indulva nemzetközi sikereket értek el. A klub esten kötetlen formában osztják meg a jelenlévőkkel a sikerhez vezető út állomásain szerzett tapasztalataikat. A jelenlévők betekintést nyerhetnek abba, hogy miként zajlik az innovációs élet nemzetközi színtéren, és mindez hogyan néz ki azok szemüvegén keresztül, akik Szegedről indulva kapcsolódtak be ebbe a rendkívül dinamikusan változó körforgásba.

Az Innovációs Klub Est időpontja és helyszíne:

2013. február 18-án 18:00; JATE Klub nagyterme (Szeged, Dugonics tér 13).

Az est házigazdái:

Dr. Buzás Norbert, SZTE kutatás-fejlesztési és innovációs igazgató és Dr. Kapás Ferenc, NOS Kft. ügyvezető

Az est meghívott vendégei:

Duda Ernő, SOLVO vezérigazgató és Kecsmár Attila, ANTAVO ügyvezető. Az esemény jellegéből adódóan korlátozott számban számítunk jelenlévőkre, így a részvétel

regisztrációhoz kötött

, jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: www.u-szeged.hu/innovaciosklubest A terem befogadókapacitása miatt a regisztráltak száma korlátozott! Ha kérdése van, akkor írjon a következő e-mail címünkre: innovaciosklub@rekt.szte.hu Kérjük látogasson el Facebook oldalunkra is: www.facebook.com/SzteInnovaciosKlub

A rendezvény a "TÁMOP-4.2.3.-12/1/KONV-2012-0035 Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen" című projekt keretein belül kerül megvalósításra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.