Sport

Stand up comedy és Szabics-show a Tisza Volán Focisuli születésnapján + FOTÓK, VIDEÓ

Stand up comedy és Szabics-show a Tisza Volán Focisuli születésnapján + FOTÓK, VIDEÓ

2013. február 25., hétfő
Stand up comedy és Szabics-show a Tisza Volán Focisuli születésnapján + FOTÓK, VIDEÓ

Gyermekek százait nyerte meg a labdarúgás számára az elmúlt húsz évben a szegedi Tisza Volán SC labdarúgó-szakosztálya, illetve focisulija. Négy itt nevelkedett futballista a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

Közel háromszáz vendég részvételével ünnepélyes születésnapi bált tartott szombaton a Novotel Hotelben a Tisza Volán SC labdarúgó-szakosztálya. A húszéves műhely, illetve a Volán és a SZVSE által közösen létrehozott egységes bázis, a SZEOL SC Kft. meghívására szponzorok, támogatók, segítők, szakmai partnerek, szülők, játékosok jöttek össze, és töltöttek el együtt egy kellemes estét a futball jegyében. A Magyar Labdarúgó-szövetség részéről

Kiss Baranyi Sándor

egyesületi programvezető emlékplakettet és egy magyar válogatott mezt ajándékozott, Szeged önkormányzata nevében pedig

Hüvös László

sportért is felelős tanácsnok méltatta az elmúlt két évtized sikereit, eredményeit, melyeket részletesen

Halkó Pál

szakosztályvezető ismertetett. A diákon megelevenedett az 193-tól 2013-ig megtett út: egy kis szegedi focisuliból mára az ország egyik vezető gyermekfociműhelye lett, a jól működő és jól szervezett utánpótlás-nevelő egység kivívta a szakma elismerését határainkon innen és túl egyaránt. A hatévestől a felnőttig minden korosztálynak és minden szintnek alternatívát biztosítanak a labdarúgásra, és a szisztematikus építkezést a következő években, évtizedekben is folytatni kívánják. Nagy büszkeségük, hogy 24 itt nevelkedett labdarúgó lépett pályára az NB I-ben, és 38 futballista lett korosztályos válogatott lett. Közülük négyen,

Vágó Fanny, Szabics Imre, Hrepka Ádám

és

Laczkó Zsolt

a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozhattak,

Köteles László

pedig a kerettagságig jutott. Szabics, az osztrák Strum Graz csatára - aki a volános négyek közül az első gólt szerezte a felnőtt válogatottban - meg is tisztelte jelenlétével a bált. Angyali nyugalommal állta az autogramvadászok rohamát, valóságos aláírásshow-t rendezett.

Az est egyik fénypontja Aranyosi Péter humorista fellépése volt. Tekintsen bele a stand up comedybe alábbi videónkon!

http://www.youtube.com/watch?v=yeTsZDdvh60&feature=youtu.be

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.