Közélet

Murányi Levente: A kommunizmus öröksége ma is él + FOTÓK

Murányi Levente: A kommunizmus öröksége ma is él + FOTÓK

2013. február 23., szombat
Murányi Levente: A kommunizmus öröksége ma is él + FOTÓK

A legszörnyűbb és legembertelenebb ideológia a kommunizmus, amely, sajnos, nem tűnt el a történelem színpadáról. Sokan vannak még ma is a hatása alatt és Magyarországról sem sikerült végérvényesen kiűzni, hangsúlyozta Murányi Levente, a Jobbik alelnöke, ’56-os forradalmár a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából rendezett szegedi megemlékezésen.

A politikus a francia forradalom időszakára vezette vissza a kommunizmus gondolatának megjelenését. Egy szabadkőműves szervezet hajtotta végre a forradalmat, majd az istenközpontú világot lecserélte az emberközpontúval. Az emberiség ekkor került megállíthatatlanul lejtőre, valójában ez idő tájt kezdődött el a romlás, az erkölcsi hanyatlás és a dekadencia. Magyarország sem úszta meg, az első világháborút követően létrejött az Őszirózsás forradalom, majd a Tanácsköztársaság, amikor emberek ezreit gyilkolták le, családokat szakítottak széjjel,

Kun Béla

és pribékjei pedig a nemzet ellen szövetkezve a hazát tették tönkre. Ha nincs

Horthy

, aki rendet tesz, talán ma Magyarországról sem beszélhetnénk, véli Murány. Ő mentette meg a hazát, csodálatos ember volt, 200 ezer zsidó is neki köszönheti az életét.

Kiirtani mindent, ami nemzeti

A Jobbik alelnöke a nemzeti szocialistákról és a vörös internacionalistákról elmondta, egy tőről fakadnak, mindkét irányzatot a szabadkőművesek hozták létre és tartották életben. A túlzottnak mondott nyilas propaganda hírül sem merítette ki azt a szörnyűséget, amit az egyesek által felszabadítóknak mondott Vörös Hadsereg katonái elkövettek az ártatlan civil lakosság, főleg a lányok, asszonyok ellen. A kisgazdapárt szétverésével, elnökük, Kovács Béla elhurcolásával, a választások meghamisításával a hatalomra jutott kommunisták teljesen felszámolták a magyar királyság polgári struktúráját. Az embereken erőt vett a félelem és a rettegés, nem véletlenül származik ebből az időszakból a „csengőfrász”. Ahogy eljött az est, mindenki rettegett, mert soha sem lehetett tudni, kit, mikor és miért hurcolnak el, internálnak vagy börtönöznek be. Péter Gábor létrehozta a cionista bosszú kommandót, az ÁVÓ-t, amely teljesen felszámolta a nemzeti érdeket. A kommunizmus lényege az volt, hogy kiirtsa, ami a polgári, nemzeti Magyarország számára oly fontos, meghatározó érték volt: az Istent, a hazát és a családot. A rendszerváltással sem változtak meg a dolgok: a demokrácia fogalmának prostituálódásával az egykori tsz-elnökök és tanácselnökök garázdálkodásával és a nemzeti vagyon szétlopásával tovább folytatódott a lecsúszás, az erkölcsi züllés. A kettős mérce napjainkban is működik és az összes bolsevik gazember, offshore lovag, milliárdos bűnöző ma is ott ül a Parlamentben, állapította meg bosszúsan Murányi, majd egyenként vette sorra főleg a baloldal ellenzék prominenseit. Nagyon nehéz lesz a 2014-es választás, mert – ahogy fogalmazott – a sok mocsok még mindig itt van és erjed. A mai baloldal mögött ott áll Amerika az összes pénzével, befolyásos lobbistáival, ezért nem lesz könnyű a harc.

Kéz kezet mos

A Jobbik alelnöke arról is beszélt, hogy a két legnagyobb politikai erő tulajdonképpen a háttérben kiegyezett, hiszen, amikor pártja kérte, hogy állítsanak fel parlamenti bizottságot, amely kivizsgálná, miként nyernek állami pályázatokon milliárdokat Simicska és a Nyerges cégei, a Fidesz elutasította az indítványt. Kéz kezet mos, nyugtázta a helyzetet a politikus, a Fidesz csak azért nem lop annyit, mint a szocik, mert már nem jutott neki. Murányi szerint a kommunizmus a jövőben sem kecsegtet semmi jóval. Az ország szétdarabolása, szétzüllesztése, megszállása ellen harcolni kell, mert Magyarország a magyaroké, és sokak számára ez még ma sem természetes. A világot ma láthatatlan háttérhatalomként a pénzügyi oligarchia irányítja és uralja, amelynek nem célja a nemzeti, keresztény értékek megerősödése. Ez ma nem elfogadható Európában, az öreg kontinens egyre inkább az Egyesült Európai Államok modellje felé közelít, ahol nem lesz helye sem a különböző nyelveknek, sem a nemzeti kultúráknak. Az unió 27 tagországa közül vajon melyik fogadta el elsőként a Lisszaboni szerződést? – kérdezte Murányi. Természetesen a Gyurcsány vezette Magyarország, holott még le sem fordították magyarra a dokumentumot. Ezáltal a baloldaliak nem csak a saját nemzetüket árulták el, hanem a többi tagállamot is. A Jobbik szegedi irodájában kiállítás nyílt a kommunizmus áldozatainak emlékére. A Szanka József gyűjteményéből származó korabeli fegyverek, katonai egyenruhák, újságok, használati- és emléktárgyak szombat és vasárnap kivételével minden nap megtekinthetők 10-17 óráig 10 napon keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.