Közélet

Lemondott Bodó Imre, Tiszasziget polgármestere

Lemondott Bodó Imre, Tiszasziget polgármestere

2013. február 7., csütörtök
Lemondott Bodó Imre, Tiszasziget polgármestere

Lemondott polgármesteri tisztségéről az a 11 településvezető, akiket december 17-én járási hivatalvezetővé neveztek ki - derül ki a választási iroda honlapjáról.

Az önkormányzati vezetőknek összeférhetetlenség miatt kellett lemondaniuk. Az MTI úgy tudja, helyükre a helyi választási irodák már ki is írták az időközi választásokat. Időközi polgármester-választás lesz a Bács-Kiskun megyei Jászszentlászlón, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szendrőn és Arlón, a Nógrád megyei Egyházasdengelegen, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tyukodon és Túristvándiban, a Tolna megyei Regölyön, a Vas megyei Ostffyasszonyfán és Szelestén, valamint a Veszprém megyei Bakonynánán. A Csongrád megyei Tiszaszigeten

Bodó Imre

mondott le. A kinevezettek között hét országgyűlési képviselő is van, ám ők megőrizhetik mandátumukat a következő parlamenti választásig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.