Bulvár

Léghűtő-berendezések kaptak lángra az algyői gázüzemben

Léghűtő-berendezések kaptak lángra az algyői gázüzemben

2013. február 28., csütörtök
Léghűtő-berendezések kaptak lángra az algyői gázüzemben

Az Algyői gázüzemben történt tűzeset mellett egy tűzhelyen felejtett étel és egy leszakadt faág miatt is riadóztatták tegnap a megye tűzoltóit.

Az Algyői Ipartelepen működő gázüzemben három léghűtő-berendezésének műanyag alkatrészei kaptak lángra délelőtt, amelyet a III-as, kiemelt riasztás során kivonult szegedi és vásárhelyi egységek a FER létesítményi tűzoltókkal közösen oltottak el. Személyi sérülés nem történt. (fotók: Donka Ferenc, Csongrád Tv) A déli órákban Hódmezővásárhelyen, az Andrássy utca egyik épületében a tűzhelyen felejtett étel kapott lángra, amelyet a város hivatásos tűzoltó-parancsnokságának egysége oltott el, az eset során egy idős hölgy könnyebb sérüléseket szenvedett. Délután a Csongrádi Fő utcán egy vastag faág leszakadt, amely a járművek és a gyalogosok közlekedését is akadályozta. A faágat csongrádi egységünk távolította el.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.