Sport

Labdarúgás: változott a megye I. és a megye II. hétvégi programja

Labdarúgás: változott a megye I. és a megye II. hétvégi programja

2013. február 26., kedd
Labdarúgás: változott a megye I. és a megye II. hétvégi programja

A nagy esőzések több pályát is játékra alkalmatlanná tettek. Az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatósága így kicsit átszervezte a tavaszi nyitófordulók programját, amit alább közlünk.

A pályák használhatatlansága miatt szombaton a Tápé - Kistelek felnőtt és ifjúsági mérkőzésre az algyői műfüves pályán kerül sor, míg a Gyálarét - Zsombó megye II-es meccs az Etelkai sori műfüves pályán lesz. Vasárnap a Szegedi VSE – Bordány ifjúsági mérkőzés és az USC Tanárképző - Csengele megye II-es mérkőzés a szegedi műfüves pályán, a Szegedi VSE - Bordány és a Kiskundorozsma - Sándorfalva derbi az algyői műfüves pályán lesz megtekinthető.

Nógrádi Tibor

megyei igazgató a SZEGEDma.hu-val közölte: a heti program az időjárás függvényében még változhat. Az igazgatóság azon dolgozik, hogy valamennyi összecsapást le lehessen bonyolítani, mindent megtesznek ennek érdekében.

A megyei I. osztály 16. fordulójában:

Március 2. (szombat) 14.30:

Csanádpalota FC - Algyő SK, HFC II. - Ujszegedi TC, Csongrád TSE - FK 1899 Szeged, Tápé ESK - Kisteleki TE (Algyő, műfű). Ifimeccsek: 12.30-kor.

Március 3. (vasárnap) 13.00:

Kiskundorozsma - Sándorfalva SK (Algyő, műfű).

14.30:

Röszke SK - Ásotthalom TE, Nagymágocs SE - Mindszent SE.

15.00:

Szegedi VSE - Bordány SK (Algyő, műfű). Ifimeccsek: a SZVSE-Bordány 9.00-kor, a többi 12.30-kor, a Dorozsma-Sándorfalva április 3-ára halasztva.

A megyei II. osztály 16. fordulójában:

Március 2. (szombat) 14.30:

Szentesi Kinizsi TE - Rosmarin Zrt. Mártély SK, Tömörkény KSE - Székkutas TC, Sándorfalva II. - Makó II.

17.00:

Gyálarét LSC - Zsombó SE (Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű). Ifimeccsek: 12.30-kor (a Gyálarét nem indított ifit).

Március 3. (vasárnap) 14.30:

KSE Balástya - Fábiánsebestyén KSC, Üllési ISE – Csanytelek SC, Szőregi RSE - Tiszasziget SE.

17.00:

USC Tanárképző Szeged - Csengele KSE (Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű). Ifimeccsek: 12.30-kor, a Deszk-Csengele 14.00-kor, a Szőreg-Tiszasziget április 3-ára halasztva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.