Sport

Labdarúgás: parázs meccsen Kiszner-duplával nyert az Ásotthalom

Labdarúgás: parázs meccsen Kiszner-duplával nyert az Ásotthalom

2013. február 23., szombat
Labdarúgás: parázs meccsen Kiszner-duplával nyert az Ásotthalom

Ásotthalmon mérte össze erejét a Csongrád megyei és a Bács megyei élvonal ötödikje. Baji Renátóék ellátták a látogatók baját.

Nagyszerűen helytállt szerdán az NB III-as Tisza Volán SC Szeged otthonában az Ásotthalom, mely a szünetben még vezetett is

Csáki Róbert

góljával, majd a második felvonásra érthető okokból elfáradt, ám végül így is csak 2-1-re kapott ki magasabb osztályú ellenfelétől. A megye I. ötödik pozíciójában tanyázó Hevesi-legények a hétvégén két edzőmérkőzéssel fejezik be a téli felkészülést. Vasárnapi kelebiai túrájuk előtt szombaton délután a Bács megyei élvonal ötödikjét, az igen jó erőkből álló Bácsalmást látták vendégül.

Adatbank

Böngéssze át a Csongrád megyei I. és a megyei II. osztály teljes adatbankját az összes átigazolással és az edzői véleményekkel!

A néhány kulcsemberét (

Vastag B., Török, Bogdán

) is nélkülöző hazaiak

Kiszner Antal

találatával jutottak vezetéshez az első félidőben. Igazi parázs csata bontakozott ki, a több szerbiai labdarúgót is felvonultató bácsalmásiak kőkeményen harcoltak, s nem viselték el könnyedén, hogy a fordulást követően 2-0-ra, majd 3-1-re vezetnek a Csongrád megyeiek (Kiszner még egyszer beköszönt, s

Kothencz Levente

is eredményes tudott lenni). Ahogy fáradtak a fiúk, úgy nyugodtak meg aztán a kedélyek, a Bács megyei gárda szépített, de egyenlítésre már nem futotta erejéből, így 3-2-re diadalmaskodtak

Hevesi Tibor

tanítványai. Ábrahám Tamásék vasárnap 13.30-kor a Bács megyei II. osztályban szereplő Kelebia vendégei lesznek, majd március 3-án (vasárnap) 14.30-kor a sereghajtó Röszke otthonában vágnak neki a pontvadászat tavasz etapjának.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Ásotthalom TE - Bácsalmás PVSE 3-2 (1-0).

Ásotthalom.

Ásotthalom:

Ábrahám - Rencsár, Somlyai, Németh, Bisztrovics, Bokányi, Kiszner, Szlobodnyik, Csáki, Baji R., Hatvani. Játszottak még: Frank, Baji Sz., Kothencz.

Az ásotthalmi gólszerzők:

Kiszner A. (2), Kothencz L. Hevesi Tibor:

"Végig vezetve, végig irányítva sikerült győznünk. Elsősorban a széleken sikerült megbontanunk a vendégeket. Bár több kulcsjátékosunk hiányzott, a csapat mégis jó teljesítményt nyújtott. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azok értékesítésén azonban még van mit csiszolnunk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.