Sport

Labdarúgás: Marian Timm klubja még tárgyal a Szeged 2011-gyel

Labdarúgás: Marian Timm klubja még tárgyal a Szeged 2011-gyel

2013. február 7., csütörtök
Labdarúgás: Marian Timm klubja még tárgyal a Szeged 2011-gyel

A gólerős szlovák támadó, Marian Timm leigazolása még húzódik, a játékossal már sikerült szóban megállapodni, de a két klub, az SK SFM Senec és a Szeged 2011 között még folynak a tárgyalások, az ügy végére a jövő héten kerülhet pont – tájékoztatta portálunkat a szegedi klub technikai igazgatója.

A szerdai Mórahalom – Szeged 2011

felkészülési találkozón

nem volt a keretben

Marian Timm

, a szlovák támadó, aki az eddigi felkészülési találkozókon futószalagon szállította a gólokat, és több helyi médium is arról cikkezett, hogy már aláírt a klubhoz. „Az igazság az, hogy a kontraktus még mindig nem jött létre, mivel Timm szlovák klubja és a Szeged 2011 között folynak a tárgyalások, úgy néz ki, hogy kölcsönbe igazolhatjuk majd le. Bár közel vannak már az álláspontok, a megegyezés még várat magára. Ha minden jól alakul, akkor a jövő héten kerülhet pont az ügy végére. A szerdai edzőmeccsen Marian Timm azért nem jelent meg, mert Szlovákiában intézte a magyarországi tartózkodásához, munkavállalásához szükséges dokumentumokat, ebből is látszik, komolyan gondolja a játékos, hogy itt folytatja pályafutását” – mondta el a SZEGEDma.hu-nak

Tanács Attila

, a Szeged 2011 technikai igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.