Sport

Labdarúgás: magabiztos ásotthalmi négyes Kelebián

Labdarúgás: magabiztos ásotthalmi négyes Kelebián

2013. február 24., vasárnap
Labdarúgás: magabiztos ásotthalmi négyes Kelebián

Egy átlövést és három szélső akciót követően talált be az Ásotthalom négyszer is Kelebián, így magabiztosan szerezte meg a győzelmet.

Az Ásotthalom is azon élcsapatok közé tartozik a megye élvonalában, amely alig van lemaradva a dobogótól, az aranyérmes helytől is mindössze 7 pont választja el. A vezetőedző elmondása szerint felkészültek a rajtra, komoly munkán vannak túl, igaz, hogy három sérült még lábadozik,

Németh Péter, Patarcsics Krisztián

és

Baji Szabolcs

személyében, de a nyitányra nagy eséllyel felépülnek majd. A Bács megyei II. osztályú Kelebia elleni derbin, már az első percektől magához ragadta a kezdeményezést a vendégalakulat.

Bokányi Ádám

egy 20 méteres lövéssel indította meg a gólgyártást, ezután azonban főleg a szélsőjátéké volt a főszerep. A többi találat ugyanis mind centerezésből, elfutásból született, egy fejes és két lövés eredményeképp.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Kelebia – Ásotthalom TE 0-4 (0-1)

Ásotthalom:

Ábrahám – Bisztovics, Török, Somlyai, Szlobodnyik, Bokányi, Frank, Kiszner, Kothencz, Hatvani, Baji R.

Csere:

Szolákovics. Vezetőedző: Hevesi Tibor.

Gól:

Bokányi, Baji, Hatvani, Szlobodnyik. Hevesi Tibor:

"Eddig csak erősebb ellenfél ellen játszottunk, a Kelebia volt az első, alacsonyabb osztályban szereplő gárda, mellyel szemben a helyzetkihasználást igyekeztünk gyakorolni. Úgy érzem, készen állunk a rajtra, jól sikerült az alapozás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.