Sport

Labdarúgás: kikapott Hajdújáráson a Bordány

Labdarúgás: kikapott Hajdújáráson a Bordány

2013. február 26., kedd
Labdarúgás: kikapott Hajdújáráson a Bordány

Jó hangulatú edzőmérkőzést vívott a Vajdaságban túrázó megyei I. osztályú bordányi együttes.

Gőzerővel készül a megyei I. osztályú bajnokság hétvégi tavaszi rajtjára a Bordány SK. A 16 pontjával tizenegyedik helyen tanyázó alakulat vasárnap 14.30-kor a Szegedi VSE ellen idegenben kezdi majd meg szereplését. A bennmaradásért harcoló legénység háza táján számos változás történt az utóbbi hetekben.

Bozó Csaba

mester távozott, a helyét

Retek Flórián

foglalta el a kispadon mint játékos-edző. Számos futballista igazolt el:

Bosánszki Mihály, Bosánszki Zsolt, Kovács Sándor, Ruzsinszki Ferenc

(mind Kistelek),

Kasza Ferenc, Király Zsolt, Szentmártoni Csaba

(mindhárom Üllés),

Kovács Sándor

(Sándorfalva),

Stankovics Árpád

(Csongrád),

Füleki Gábor

(Kiskundorozsma II.),

Varga Roland

(SZVSE U19). Két új fiú érkezett:

Gofjár Csaba

(Tótkomlós),

Szalai Valentin

(Zsombó). "A legfontosabb, hogy legyen tartása a csapatnak, s megtegyünk mindent a legjobb eredmények eléréséért, s amire a keret képes, abból a lehető legtöbbet kihozzuk. Hogy ez mire lesz elég, az a szezon végére kiderül" - mondta a változásokkal kapcsolatban a SZEGEDma.hu-nak a játékos-edző. Több edzőmeccset is megvívtak Retek Flóriánék, a legutóbbit múlt szombaton Vajdaságban, mégpedig a szerbiai ötödik vonalban, a Szabadkai Körzeti Ligában vitézkedő FK Vinogradar Hajdukovo vendégeként. Minden adott volt egy jó hangulatú mérkőzés lejátszásához, hiszen nagyszerű időjárás és kifogástalan minőségű hajdújárási pálya várta a csapatokat szombaton - írja a

Bordány SK Facebook-oldala

. Az ellenfél játékerejét nem ismerte egyik csapat sem, így a derbi első pár perce óvatos játékot hozott. A hazai csapat az első félidőben magabiztosan játszott, helyzeteket alakított ki, s váltotta gólokra azokat. A félidei sípszó 3-0-s Hajdújárás-vezetést jelentett.

ADATBANK!

Böngéssze át a Csongrád megyei I. és a megyei II. osztály teljes adatbankját az összes átigazolással és az edzői véleményekkel!

A látogatók pár cserével és újra átbeszélt taktikával futottak ki a második félidőre. Bátrabb és lelkesebb játékot mutatott a bordányi csapat, aminek köszönhetően egyre több és egyre veszélyesebb akciót láthattak a nézők. A hazai gárda szinte sorcserével biztosította a frissességet a lábakban, így nehéz dolga volt a bordányi védőknek. A mérkőzés 6-1-es hajdújárási sikert hozott, a két csapat közti játékerő különbséget ez reálisan mutatta. A derbi után marhapörkölttel és itallal látták vendégül a bordányiakat a helyiek, sok beszélgetéssel és a mérkőzés átbeszéléssel zárult a nap.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

FK Vinogradar Hajdukovo - Bordány SK 6-1 (3-0).

Bordány SK:

Szalai - Kiss, Nógrádi, Szabó, Mészáros, Sádt, Zádori, Sólya, Retek, Veres, Kozma. Csere: Dobó, Farkas, Mihálffy, Csonka. Játékos-edző: Retek Flórián.

Gólszerző:

Sádt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.