Sport

Labdarúgás: két gól és algyői siker az újszegediek ellen + FOTÓK

Labdarúgás: két gól és algyői siker az újszegediek ellen + FOTÓK

2013. február 20., szerda
Labdarúgás: két gól és algyői siker az újszegediek ellen + FOTÓK

A megyei élvonal két ellentétes formát mutató együttese csapott össze a szerda esti felkészülési találkozók dömpingje közepette: az UTC az éllovas Algyő otthonában lépett pályára, és helyzetekben, illetve gólokban is alulmaradt.

A megyei I. osztályú bajnokság élén telelő Algyő legutóbb a Tápéval vívott nagy csatát, s nyert 3-2-re, míg a 14. helyen álló Kertész utcaiak az NB III-as HFC otthonában szenvedtek sima, 3-0-s vereséget. Míg a hazaiaknál már kialakult a bajnoki folytatásra a végleges keret, addig

Pálfy Zoltán

együttesénél még formálódik az állomány. Végig az hazai gárda volt a kezdeményezőbb, az UTC inkább kontrákra rendezkedett be, de nem sok sikerrel. Frissebben, erőszakosabban fociztak Gyimesiék. Az első félidőben

Hegedűs

buktatásáért megítélt büntetővel szerzett vezetést az Algyő:

Sebők

magabiztosan értékesítette a tizenegyest. A második játékrészben egyre szaporodtak a hazai helyzetek, de csak egy ért gólt: Hegedűs egy kidolgozott akció végén középről, tíz méterről talált be.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Algyő SK - Ujszegedi TC 2-0 (1-0)

. Algyő, műfüves pálya. Vezette: Csamangó.

Algyő:

Szűcs - Koza, Gábor, Gonda, Daróczi, Sebők, Balogh, Pataki, Gyimesi, Bogdán, Hegedűs. Cserék: Udvari (kapus), Orosházi, Takács, Farkas. Vezetőedző: Takács Zoltán.

UTC:

Béry - Szanka, Tombácz, Balogh N., Péczely, Gonda L., Balogh Á., Lázár, Erhardt, Joó, Gajdacsi. Cserék: Deák, Szántó, Palicskó, Szűcs, Varga. Vezetőedző: Pálfy Zoltán.

Gól:

Sebők, Hegedűs. Takács Zoltán:

"Ami pozitívumként értékelhető, hogy nem kaptunk gólt. A mérkőzés jól illett a heti programba, kell a fiúknak az edzésterhelés is, viszont jobban ki kellene használnunk a helyzeteinket."

Pálfy Zoltán:

"A terhelést megkaptuk, az iram jó volt, de az Algyő nem mozgott olyan fáradtan, mint mi. Fel kell frissülnünk a bajnoki rajtig, javítanunk kell a koncentrációt is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.