Sport

Labdarúgás: Gyulán lazított az FK 1899 Szeged

Labdarúgás: Gyulán lazított az FK 1899 Szeged

2013. február 27., szerda
Labdarúgás: Gyulán lazított az FK 1899 Szeged

A kék-feketék háromnapos csapatépítő túrán vettek részt, ahol játszottak egy döntetlent a Békéscsabai MÁV csapatával. Hüvös Gábor edző szerint legalább 8 meccset nyerniük kell tavasszal a bennmaradáshoz.

A hétvégén egy villámedzőtáborban vettek részt az FK 1899 Szeged játékosai Gyulán. Pénteken a Békéscsabai MÁV megyei első osztályú gárdájával játszottak, majd szombaton fürdőben lazítottak a kék-feketék. A mérkőzésen a szegediek uralták a játékot, de nem tudták megőrizni előnyüket, és a hajrában egyenlített a Békéscsaba. „A csapatépítés volt az elsődleges szempont ezen a túrán, több új fiatal érkezett, kicsit össze kell kovácsolni őket a régiekkel” – mondta el portálunknak

Hüvös Gábor

hozzátéve, hogy a tavaszi rajt előtt már tradíció, hogy elmegy a csapat egy hétvégi felkészülésre. A felkészüléssel kapcsolatban a tréner arról beszélt, hogy leginkább az FK Bajsa elleni mérkőzésen látottakkal volt elégedett, de elmondása szerint sajnos több kiábrándít teljesítményt is produkáltak néhány meccsen. „Az igazolásokkal a csapat tengelyét igyekeztünk megerősíteni. Az edzéslátogatottsággal elégedett vagyok, a fiúk felfogták, hogy nehéz feladat előtt állunk, legalább 8 mérkőzést kell megnyernünk ahhoz, hogy elérjük a bennmaradást, de annyira kiélezett lehet a harc, hogy ennél többre is szükség lehet. Tavaly kissé túlértékeltük a keret képességeit, és több pontot hullajtottunk el szerencsétlen körülmények között” – emelte ki a szakember, aki hozzáfűzte, hogy továbbra is nagy szükség lesz a lelkes szurkolótáborra, mert mint mondta nélkülük, nem sokat ér az FK.

Az FK 1899 Szegedtől távozott:

Ács Sándor (Szentmihály), Hegedűs Viktor (Szatymaz), Klippel Ádám (Tiszasziget), Krausz Márton (Bácsalmás), Stefkovics Márk (Zsombó).

Érkezett:

Fejes Arnold (FK Roham, szerbiai), Bartha Kristóf (Tisza Volán – kettős játékengedéllyel), Forró Attila (Tisza Volán U19 – kettős játékengedéllyel), Füle Mátyás (Tisza Volán – kölcsönbe), Péntek Zsolt (FK ifi), Sipos Zoltán (HFC), Vér Dávid (FK ifi).

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

FK 1899 Szeged – Békéscsabai MÁV 1-1 (0-0).

FK 1899 Szeged:

Bruncvik – Szalai, Szecska, Gonda, Lajkó, Forró, Csuka, Gyurkovics, Péntek, Füle. Cserék: Havas, Holecska. Vezetőedző: Hüvös Gábor.

Szegedi gólszerző:

Holecska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.