Sport

Labdarúgás: elmosta az eső a Csongrád meccsét

Labdarúgás: elmosta az eső a Csongrád meccsét

2013. február 2., szombat
Labdarúgás: elmosta az eső a Csongrád meccsét

Második edzőmérkőzését játszotta volna a Csongrád TSE megyei I. osztályú labdarúgócsapata, ám a nagy esőzés miatt a pálya nem tette ezt lehetővé.

A megyei élvonalban a második helyen telelő csongrádi legények egy héttel ezelőtt a megye II-es

Fábiánsebestyén 4-2-es legyőzésével

kezdték meg edzőmérkőzéseik sorozatát.

Keller Mihály

tanítványai ezúttal a Bács-Kiskun megyei I. osztály éllovasát, a Kiskunfélegyháza HTK-t látták volna vendégül, ám a derbit szombat délelőtt le kellett mondani, mivel a folyamatos esőzés miatt a pálya alkalmatlan volt a játékra. A helyi alakulat tagjai - árulta el a SZEGEDma.hu-nak

Keller Mihály

vezetőedző - így sem maradtak mozgás nélkül, teremben edzettek egyet. Hozzáfűzte: még nem tudni, pótolják-e ezt a meccset február folyamán, s ha igen, mikor. A Csongrád legközelebb jövő szombaton, február 9-én lép pályára, amikor is újra hazai környezetben meccsel, az ellenfél pedig a Békés megyei I. osztály ötödikje, az Orosházi Rákóczi lesz.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Csongrád TSE - Kiskunfélegyháza HTK: az esőzés miatt elmaradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.