Sport

Labdarúgás: Batik Bencét lefejelték a Fradi-meccsen + VIDEÓ

Labdarúgás: Batik Bencét lefejelték a Fradi-meccsen + VIDEÓ

2013. február 11., hétfő
Labdarúgás: Batik Bencét lefejelték a Fradi-meccsen + VIDEÓ

A játékosok mellett a kispadon helyet foglalók is részt vettek abban a dulakodásban, amely a Ferencváros és a fehérorosz Dnipro Mogilev felkészülési labdarúgó-mérkőzésén alakult ki vasárnap este a törökországi Belekben. A szegedi származású Batik Bence is főszerepbe került.

A találkozó utolsó percében, 1-1-es állásnál a mogilevi

Dmitrij Kovb

szabálytalankodott

Batik Bencével

, a Fradi szegedi származású, a Szeged 2011-től igazolt fiatal támadójával szemben, majd a gyepről felálló magyar játékost lefejelte. Amint az a fradi.hu oldalra feltett felvételen látható, ezt követően a pályán lévő játékosok, valamint a kispadon ülők odarohantak, és nagy lökdösődés kezdődött.

Vámos Zoltán

kommunikációs igazgató, aki ott volt a mérkőzésen, az MTI-nek a szabálytalanságról annyit mondott, hogy Batik szája alatt a bőr felrepedt, a fehérorosz játékost pedig a lefejelésért kiállították. A dulakodást nem minősítette. A csetepatéról a fehérorosz média is beszámolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.