Bulvár

Kutyás bemutató és előadás a vadasparkban

Kutyás bemutató és előadás a vadasparkban

2013. február 6., szerda
Kutyás bemutató és előadás a vadasparkban

Gazdisuli kutyásoknak címmel élő kutyás bemutatót tartanak a Szegedi Vadaspark oktatóközpontjában, emellett hasznos tanácsokkal látja el az ebtartókat Korom Gábor előadása.

Sokan nem értjük kedvencünk viselkedését. Sír, ha otthon hagyjuk egyedül. Verekszik minden kutyával. Húz az utcán, és ha véletlenül elszabadul a pórázról, nem jön vissza. Miért van ez? Biztosan úgy élik meg kutyáink a közös mindennapokat, ahogyan mi gondoljuk? Biztosan arra van szüksége kedvencünknek, amit mi jónak látunk? Az ember és a kutya viszonya című, február 13-án pontosan 18 órakor a vadasparki Oktató- központban kezdődő program rávilágít arra, hogy hűséges társaink hogyan látnak minket és milyen vezetőre, milyen életre vágynak.

Korom Gábor

két évtizedes kutyaiskola vezetői tapasztalataira épülő látványos és magával ragadó előadásából minden kutyatartó sok hasznos ötletet, tanácsot vihet haza. Az általa elmondott, sőt bemutatott esettanulmányokból sokan magukra ismerhetnek, s okulhatnak belőle. Az előadás utáni kötetlen beszélgetés során ki-ki saját kutyájával átélt problémájára, kérdésére Korom Gábor segít megtalálni a helyes választ! Az előadást megelőzően a Szegedi Kutya Klub színvonalas kutyás bemutatója során (amit szintén fedett helyen tartunk) az érdeklődők azt láthatják, hogyan tudnak a kutyák póráz nélkül vidáman és agressziómentesen együtt dolgozni velünk emberekkel, ha megfelelő látásmóddal, megközelítéssel foglalkozunk velük.

Belépődíj:

220 Ft/fő (a Szegedi Kutya Klub alapfokú tanfolyam résztvevőinek ingyenes). Bővebb információ a Szegedi Kutya Klubról

itt található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.